Tools voor fotografen

Als ondernemer heb ik de voorbije jaren veel programma's getest en aangekocht om mijn workflow zo veel mogelijk te optimaliseren. Denk maar aan cursussen, software, coachings, image galeries,... Hieronder deel ik mijn favoriete tools en kan je een aantal heel leuke kortingen terugvinden.

Skillshare

Skillshire is een website waar je alles kan leren (of toch bijna). Het is een platform voor en door creatives. Als je op zoek bent naar het verbeteren van je skills in videografie of je zoekt naar een specifieke manier om te editten in Lightroom, dan moet je hier zijn... of je kan het eerst aan mij vragen ;-). Zo heb ik er leren met DaVinci Resolve werken en leerde ik er vliegen met een drone. Echt veel is mogelijk. En door op volgende link te klikken, kan jij meteen genieten van 2 gratis maanden Skillshare -> https://skl.sh/3DT3Hlh

Luminar Neo

Naast Lightroom gebruik ik heel graag Luminar Neo om mijn foto's aan te passen. Deze software laat me toe om skin smoothening, eye enhancement en lighting up of the face toe te passen op een extreem snelle manier. Wat het nog beter maakt, is dat het kan gebruikt worden als een standalone programma op je desktop of als een plugin in Lightroom of Photoshop.

Wil je graag gebruik maken van Luminar Neo, maar ben je nog niet zeker dat het wat voor jou is? Dan kan je het alvast 7 dagen testen door op volgende link te klikken: Get Luminar Neo Trial. Hou zeker ook de feesten in het oog. Momenteel krijg je 85% korting en 3 maanden gratis.

Salino

Shots by Wolf op Salino

Als fotograaf heb je nood aan zichtbaarheid en als huwelijksfotograaf wil je zo veel mogelijk koppels aantrekken die op zoek zijn naar jouw specifieke stijl van fotografie en editing. Salino.be is een Belgisch online platform dat bedrijven uit de huwelijkssector verzameld en in de kijker plaatst. Wil je zelf graag adverteren op hun website klik dan hier.

Pixieset

Pixieset is een platform waarmee ik foto's deel met mijn klanten via online, persoonlijke en beveiligde galerij. Met Pixieset kan je een fantastische klanten ervaring creëren door een mooie presentatie van de beelden, het gemakkelijke importeren van video's en de mogelijkheid om een hele webshop te integreren. Er is zelfs de integratie van een booking platform en marketingstools. Als je Pixieset graag wil testen, doe dit dan via volgende link: Pixieset. Zo krijg je bij een gratis account 250MB bovenop de 3GB aan opslagruimte.