Shots by Wolf

Mijn missie

A photographic journey

Met Shots by Wolf is mijn missie heel duidelijk: bruidsparen hun droomfoto’s bezorgen, zonder uit het oog te verliezen wie ze zijn als koppel en als persoon. Door mijn rustige en spontane manier van werken, zorg ik voor een vertrouwenssfeer waarbinnen koppels helemaal zichzelf kunnen zijn.

Hierdoor veranderd een “Ik sta niet graag op foto of ik poseer niet graag!” in een “Wow! Dat zat dus echt wel in ons!”. Heel simpel is de missie van Shots by Wolf ervoor te zorgen dat spontane, zotte, eigenwijze, nerdy, gaming, viking… koppels huwelijksfoto’s krijgen die 100% bij hun magie passen!

Shots by Wolf - huwelijksfotograaf - Westerlo - België / Belgium
Shots by Wolf fotografie Westerlo
Shots by Wolf fotografie Westerlo

De weg van economie naar fotografie

In mijn jeugdjaren was ik steeds de introverte, stille jongen die verzot was op cijfers en observeren. Tijdens mijn studies bleek echter dat er geen economist of wiskundige in mij schuilgaat (ook al hou ik nog wel van cijfers 😛). Want ja, ik studeerde zowaar één jaar Handelswetenschappen. De overstap die ik deed naar Event management zorgde voor een verrassende ontdekking… ik was zowaar creatief! Ik ontdekte er een liefde voor grafisch ontwerp. Dus besloot ik om verder te gaan studeren (die eeuwige student in mij) en me tet focussen op visueel aantrekkelijke dingen maken. Wist ik veel dat ik mijn grootste passie nog moest ontdekken. Dat deed ik toen ik mijn eerste fotocamera in mijn handen kreeg. Ik geloof dat het toestel een Canon 350D was en me een eerste keer deed dromen van wat ik daar allemaal mee kon doen. Tijdens mijn opleiding tot Digitale Designer deed ik heel wat ervaring op als fotograaf voor online magazines zoals News Monkey en kon ik aan de slag op festivals en concerten waaronder Graspop, Pukkelpop, Pinkpop, Rock Werchter, AB… en ging mijn hart steeds sneller slaan voor fotografie.

Nu, vele jaren later, is mijn passie mijn full time beroep geworden en heb ik al de eer gehad om meer dan 50 huwelijken in beeld te brengen en zo de meest geweldige en spontane koppels gelukkig te maken met magische foto’s.

Dit ben ik!

Hey! Ik ben Geert, geboren in ‘84 en in Westerlo staat mijn thuis. Mijn interesse voor observeren is er altijd geweest. Als kind was ik altijd rustig. Zo rustig dat mijn ouders verschoten dat mijn zus en broer wel lawaai maakten tijdens het spelen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik hou van geborgenheid en een huiselijke sfeer. Gezellig samenzitten rond de tafel voor gourmet of een bbq of knus in de zetel zitten en naar een sci-fi of fantasy reeks kijken. Dat gevoel van hygge trekt door in reizen naar het Noorden, met een voorliefde voor de uitgestrekte natuur van Denemarken en IJsland.

De rust die dat alles voor mij uitstraalt, breng ik graag over op de koppels waarmee ik samenwerk. Een huwelijksdag kan stresserend zijn en ik zorg graag voor momentjes van rust tijdens het fotograferen. Uiteindelijk draait het om het vastleggen van de mooiste en meest magische momenten en die komen meestal wanneer niets moet en alles mag.

PS: Ja, huwelijken en festivals (en ik hou van metal 😛) zijn niet meteen de meest rustige omgevingen om rond te lopen, maar geef mij een fototoestel in mijn handen en de rust verdrijft het gehaaste.

Featured on:

Shots by Wolf op Salino
top news

From our blog

Om te beginnen zijn mijn man en ik ongelofelijk tevreden over de diensten die Geert als fotograaf aan ons geleverd heeft.
Vanaf het eerste contact dat we hadden met Geert was het duidelijk dat het ging om een betrouwbare, integere en professionele fotograaf.

Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek in Mechelen werden al deze vermoedens bevestigd. Geert nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen en stelde ons gerichte vragen ter voorbereiding op de huwelijksreportage en de huwelijksdag. Bij elke vraag of bezorgdheid die we hadden konden we contact opnemen met Geert die ons snel en met plezier verder hielp. Op de dag van ons huwelijk verliep alles ongelofelijk vlot en was Geert erg professioneel.

Ook na ons huwelijk verliep de communicatie en het verkrijgen van de foto’s vlot. De foto’s waren exact zoals we ons hadden voorgesteld: prachtig en in de unieke stijl van Geert.

Kortom: Geert is zowel een top-fotograaf als top-mens en dat is een unieke combinatie!

An Unforgettable Journey of Love: Where Dreams Found a Home and Forever Began.

An Unforgettable Journey of Love: Where Dreams Found a Home and Forever Began.

Jolien & Ruben

Geert is een fotograaf dat weet wat hij doet. Prijs/kwaliteit is 10/10. Je kan met hem bespreken wat je zelf belangrijk vind (zo vond ik het belangrijk dat mijn honden ook mooi op beeld waren) en daar wordt rekening mee gehouden. Communicatie voor en na het event is fantastisch. Op een hele aangename, joviale manier. Je merkt dat hij dit doet vanuit een passie en niet gewoon om geld te verdienen. Mijn foto’s van mijn event? Die hangen met trots aan mijn muur en zorgen ervoor dat ik met een warm gevoel kan terugkijken naar de belangrijkste dag van mijn leven: mijn trouw. Aanrader!

Cherished Moments Unveiled: A Spectacular Celebration of Endless Love and New Beginnings.

Cherished Moments Unveiled: A Spectacular Celebration of Endless Love and New Beginnings.

Esmeralda & Yarrith

Ons trouwfeest was een prachtige dag en Shots by Wolf heeft hier mee voor gezorgd. Zijn communicatie voor, na en tijdens de trouw was een groot plus punt. Vooraf hebben we face to face kunnen afspreken en elke stap van de trouwdag in detail besproken. Tijdens het trouwfeest heeft hij er mee voor gezorgd dat we ons aan de timing hielden en ondersteunde hij ons met tips en tricks van zijn trouwfeest ervaring. Op het avondfeest hadden we al toegang tot enkele foto’s van het begin van de dag. Na het feest hadden we al snel toegang tot de finale foto’s. Ook waren deze in een mooie online galerij zichtbaar, zo konden we deze makkelijk delen met vrienden en familie. Hij heeft echt prachtige foto’s getrokken. Zo ongelooflijk goed dat het bijna onmogelijk is om een selectie te maken voor ons fotoboek. We hopen in de toekomst nog met hem te kunnen samen werken voor de volgende stappen in ons leven.

A Celebration of Everlasting Love: The Perfect Blend of Magic and Romance.

A Celebration of Everlasting Love: The Perfect Blend of Magic and Romance.

Bieke & Thomas
Go to Top