Huwelijk & Elopement

fotografie

Het vastleggen van jullie herinneringen verdient een persoonlijke aanpak!

SCROLL om verder te gaan

Elk huwelijk is anders, daarom...

een prijs die zich aanpast aan jullie noden en wensen

Ieder koppel heeft een eigen verlanglijstje als het op hun huwelijk aankomt, een halve of een hele dag, een album, love shoot,... Om jullie te helpen met het onder controle te houden van het vooropgestelde budget heb ik verschillende pakketten samengesteld. Deze zijn gemakkelijk aan te passen aan jullie wensen en geven jullie alle vrijheid om zelf te kiezen wat er in zit.

Wolf Party pack

Reception pack

Ceremony pack

3 uur durende fotoreportage

Gemeentehuis/Kerk + Love fotoshoot

+100 volledig bewerkte foto's aangeleverd op USB-stick

Online fotogalerij (beste beelden van de reportage)

Vervoerskosten van en naar 2 locaties

5 à 6 uur durende fotoreportage

Gemeentehuis/Kerk + Love fotoshoot + Receptie

+250 volledig bewerkte foto's aangeleverd op USB-stick

Online fotogalerij (beste beelden van de reportage)

Luxe fotoalbum

Vervoerskosten van en naar 3 locaties

10 à 12 uur durende fotoreportage

Gemeentehuis/Kerk + Love fotoshoot + Receptie

+ Avondfeest (tot 1u na de openingsdans)

+550 volledig bewerkte foto's aangeleverd op USB-stick

Online fotogalerij (beste beelden van de reportage)

Luxe fotoalbum

Vervoerskosten van en naar 4 locaties (indien nodig)

Vanaf 1975 euro

Vanaf 2850 euro

Vanaf 825 Euro

Full Madness

Wolf Pack

Wil je graag te weten komen wat dit pack kan inhouden? Neem dan zeker contact op via [email protected] en we leggen een eerste ontmoeting vast.

Het Wolf party pack met meer dan 12u fotoreportage en verschillende extra's

Kind Words

Geert is een fotograaf die weet wat hij doet. als eerste is hij heel flexibel (belangrijk in deze tijd), daarnaast denkt hij goed en mee na over hoe je de mooiste foto's verkrijgt (desondanks de setting). Ik had nooit durven dromen dat mijn trouwfoto's zo mooi gingen zijn. Het zijn foto's waar ik trots naar kijk en denk: wauw. Als je voor Geert als fotograaf kiest, kies je voor kwaliteit, de mooiste foto's en heel ontspannen sfeer. Ik raad hem zeker aan als fotograaf!

- Esmeralda & Yarrith

FAQ

Hoe kunnen we jou boeken? Kan dit rechtstreeks via deze website?

01.

Ik boek nooit een huwelijk zonder jullie eerst te leren kennen. Of het nu bij mij in de studio is of bij jullie thuis met een lekker latte, we ontmoeten elkaar minstens één keer. Een huwelijksfotograaf boeken is niet 'gewoon' een datum vastleggen. Zoals bij jullie huwelijk is hier ook chemie nodig en moeten we onze verwachtingen op mekaar afstemmen. Als jullie mij boeken, dan doen jullie dat met alle informatie die ik kan geven.

Het is bijna onze dag... hoe weten we of jij er zeker bij zal zijn?

02.

Ongeveer een maand voor jullie huwelijk contacteer ik jullie om een afspraak te maken om alle details te overlopen. Mogelijks is er een verandering in jullie planning gekomen en dan ben ik hier graag van op de hoogte. Daarom plannen we de meeting in tijdens de week voor jullie huwelijk. Zo kunnen jullie er zo goed als zeker van zijn dat ik aanwezig ben op jullie mooiste dag.

Hoe lang moeten we wachten voor we onze volledige galerij met foto's ontvangen?

03.

*Een huwelijk van 3u heeft niet dezelfde edit tijd nodig als een huwelijk van +12u. Hiervan hangt de periode voor de afwerking van jouw foto's af.

Standaard maak ik hier tussen 4 en 6 weken tijd voor*. Zo kan ik met volle overgave jullie foto's bewerken en tot in de kleinste details met de afwerking ervan bezig zijn. Tijdens de afspraak in de week voor jullie huwelijk kunnen we een First Viewing vastleggen. Dan komen jullie de foto's ontdekken bij mij in de studio of kom ik tot bij jullie. Op dit ogenblik krijgen jullie ook de USB-stick met alle beelden en de toegang tot de online galerij.