Jij hebt vragen, daar ben ik zeker van!

Ik heb de antwoorden voor jou! Er zijn zoveel mogelijke vragen wanneer het aankomt op het boeken van een fotograaf. Daarom heb ik voor jou de meest frequente vragen – F.A.Q. – van koppels gebundeld en zo goed mogelijk beantwoord. Neem tijd om deze door te nemen, zo leer je me al wat beter kennen. Als ik jouw vraag niet heb beantwoord, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

F.A.Q.

Ik boek nooit een huwelijk zonder jou eerst te leren kennen. Of het nu bij mij thuis is voor een latte of een virtuele date we ontmoeten elkaar altijd minstens één keer. Een fotograaf boeken is niet 'gewoon' een datum vastleggen. Zoals bij jouw huwelijk is er hier ook chemie nodig en moeten we onze verwachtingen op mekaar afstemmen. Als je mij boekt voor jouw huwelijk, dan regel ik met veel plezier een verlovingssessie voor de grote dag. Dat is een hele leuke manier om mekaar te leren kennen.

Ontmoeten we mekaar voor de grote dag?

Hoeveel tijd moeten we uittrekken om portretfoto's te maken?

Standaard zeg ik tussen de één en de twee uren. Uit ervaring weet ik dat het meestal langer duurt en dat prefereer ik ook – want het is belangrijk dat je zoiets belangrijk zeker niet overhaast doet. Het is allemaal een kwestie van hoe snel jij je op je gemak voelt en hoeveel tijd je er zelf aan wilt besteden. We gaan samen door de tijdslijn van jouw dag om ervoor te zorgen dat je voldoende ruimte hebt om plezier te beleven en er fantastische portretten uit te halen.

Poseren? Euhm...?!

Heel vaak hoor ik mensen zeggen dat ze zo awkward zijn op foto of dat ze niet goed op beeld pakken. Wel... dan heb ik goed nieuws voor jou! Helemaal niemand weet exact wat te doen voor de camera! Dat is waar we de magie zijn werk laten doen. Ik ga niet op zoek naar geforceerde poses of stijf gedoe, maar wel naar momenten zodat we gevoelens kunnen vastleggen. Dusss je moet zeker geen schrik hebben. Ik ben er om jou te helpen tijdens het hele proces, zodat je nooit moet gokken wat je moet doen, en je zal verbaasd zijn van hoe natuurlijk het zal aanvoelen.

Mijn visie

Spontane en eerlijke verhalen vertellen

Geen enkel verhaal is hetzelfde. Daarom geloof ik dat het ook anders verteld moet worden. Mijn aanpak is om alles spontaan en natuurlijk te laten verlopen en om het verhaal te vertellen zodat het een weerspiegeling is van wie jij bent.