Huwelijksfotografie

Up, close and personal

Jullie huwelijk

Your way… all the way!

Voor we verder gaan… een dikke proficiat met jullie verloving! Maak er iets moois van! Iets helemaal jullie! Wat me meteen bij het belangrijkste brengt aan jullie keuze voor een fotograaf… hoe mooi de foto’s ook zijn, kijk vooral naar die persoon waarmee het klikt (pun intended)

Dit is niets vreemd. Als fotograaf ben ik gemiddeld 10u jullie schaduw en ren ik van hier naar daar om het allermooiste verslag van jullie dag te kunnen weergeven. Nu rennen is misschien overdreven… of toch ook niet?! Het zou echter zonde zijn als jullie me al na een uurtje beu zouden zijn, dat is niet goed voor het vervolg van de fotoreeks.

Daarom spreek ik voor het huwelijk eerst met jullie af om jullie wensen te overlopen en om te kijken of we een perfecte match zijn. Om al een tipje te geven over wie ik ben… een lieve, rustige, vrolijke (soms wat vreemde humor), geeky en goedlachse persoon. Laat mijn lengte (1m96) geen obstakel zijn… zie me liever als een vriendelijke knuffelbeer 😉

 

Keuze?!

Geen stress… doe wat juist is voor jullie!

Na ons kennismakingsgesprek krijgen jullie van mij een op maat gemaakte offerte en mijn algemene voorwaarden. Het is dat die zakelijke kant mijn zaak doet draaien. Daarna is het aan jullie om te kiezen en dan hoop ik dat ik het jullie van mijn kant zo gemakkelijk mogelijk heb gemaakt.

Jullie hebben de lastige horde van het kiezen gemaakt en voor mij als jullie fotograaf gekozen? Yeeeeh!! Daar ben ik natuurlijk heel gelukkig mee ^_^ Hoe we van hieruit verder gaan? Wel het eerste gesprek is achter de rug en dan kunnen we gaan uitkijken naar jullie huwelijk. Ongeveer 4 weken voor jullie datum spreken we af om de laatste details te overlopen. Zo kunnen we de planning van de dag en jullie wensen nog een laatste keer aftoetsen. Zo vermijden we onaangename verrassingen.

Tijdens jullie huwelijk ben ik dan het aantal afgesproken uren de persoon die jullie het meeste zullen zien (na de ceremoniemeester mogelijks) en moeten jullie je over niets zorgen maken. Het is jullie dag… geniet ervan!

Omdat ik jullie niet graag laat wachten ga ik de volgende dag al aan de slag met een 10-tal foto’s, zodat jullie niet te lang in spanning moeten wachten om een eerste resultaat te zien. Normaal gezien krijgen jullie deze foto’s al binnen de 2 dagen… zo kunnen jullie familie en vrienden al een eerste kijkje geven.

Dan is het 3 à 4 weken geduldig afwachten tot jullie grote revealmoment. We spreken nog voor jullie huwelijk al een datum af waarop jullie tot bij mij in de studio komen om jullie foto’s een eerste keer op groot scherm te zien. Van daaruit kunnen we afspraken maken rond de druk van uitvergrotingen of albums.

 

WhatsiniTFORYOU?!

Wat mag je van mij verwachten?

  • Ik geef echt alles… de hele dag door!
  • De eerste foto’s (±10) al na maximum 48u.
  • Supersnelle service na 3 à 4 weken. Die datum is vastgelegd vanaf jullie keuze voor mij!
  • Een foto-album van 20x20cm met de hoogtepunten van jullie dag (24p’s). (groter en meer pagina’s kan steeds door middel van een upgrade)
  • Een online galerij met alle beelden zonder watermerk, zodat je deze kan delen met iedereen.
  • Een video-slideshow
  • 25% op alle nabestelde prints (dibonds, canvassen, afdrukken,…)
  • Hoge kwaliteit
  • Ik blijf steeds tot 1 uur na de openingsdans. Daarna blijf ik op mijn kosten! Het is ook leuk om dat deel van jullie dag te kunnen verwerken in jullie album.

Omdat een fotograaf op jullie huwelijk een hele investering kan zijn, kunnen alle pakketten op afbetaling betaald worden van zodra het huwelijk geboekt staat.
De meest voorkomende afbetalingen zijn €125,-/maand, €187,50/maand, €237,50/maand (rekening houdend met een boeking 12 maanden op voorhand).

Want to Schedule an Appointment?