Shots by Wolf

Wanneer je door de gang van jouw huis wandelt, zouden jouw ingekaderde foto's zo goed moeten zijn dat ze steeds jouw aandacht stelen.

About me

IK BEN EEN BEETJE EEN DROMER EN DAT WIL IK OOK IN JOUW FOTO’S NAAR VOOR LATEN KOMEN.

Shots by Wolf - huwelijksfotograaf - Westerlo - België / Belgium

Geert Pieters

Fotograaf & Grafisch Ontwerper

Hey! Ik ben Geert, een creatieve, rustige en toegewijde fotograaf en grafisch ontwerper uit Westerlo. Met +10 jaar ervaring in fotografie en grafisch ontwerp kan ik jou tot in de details helpen met het maken van jouw huwelijks-, portret- en bedrijfsfotografie.

Door samen te werken met gepassioneerde koppels, merken en individuen til ik hun fotografie naar een hoger niveau. Samen gaan we op zoek naar echtheid / natuurlijkheid om zo tot de perfecte beelden te komen voor jouw huwelijk, je familie / gezin, jouw bedrijf en voor de groei van jouw social media.

What I create

Styles of Photography

1.

Shots by Wolf - huwelijksfotograaf - Westerlo - België / Belgium

Huwelijksfotografie

Hou je niet van poseren en hou je ervan om emoties en spontane momenten terug te vinden in jouw foto’s? Ik hou ervan om jouw dag op een authentieke en ongedwongen manier vast te leggen. Ik vertel graag jouw verhaal op een natuurlijke manier, zonder verplichtingen en al te veel geposeerde foto’s. Als je graag emoties, interactie en details van jouw huwelijk wil herbeleven, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

2.

Lifestyle fotografie

Wil je graag ongedwongen, spontane foto’s voor jezelf en/of je familie? We maken die beelden waar jij zin in hebt… noem het spur of the moment. Hierbij kan letterlijk alles wat je kan bedenken… urban, natuur, Halloween, burleske, boudoir tot foto’s die enkel voor jouw fans bedoeld zijn.
Shots by Wolf fotografie Westerlo

3.

Shots by Wolf fotografie Westerlo

Marketing & Productfotografie

Ik werk samen met individuen, zaken en merken om foto’s te maken die helemaal hun stijl zijn. Door goed te luisteren en gerichte vragen te stellen komen we tot beelden die alles wie ze zijn uitademen. Dit doe ik voor hun website, sociale media en marketing campagnes.
What more can you get?

Hoe het allemaal begon

Dit zijn vormen van fotografie die ik ook graag doe en waarmee de passie om te fotograferen begonnen is.

Shots by Wolf fotografie Westerlo

Cultuur & Natuur

Shots by Wolf fotografie Westerlo

Concertfotografie

photo & video collection

Our photographs are made with love

Als je gaat trouwen, je zaak gaat lanceren, betere online présence wil of nood hebt aan professionele fotografie voor jouw project, aarzel dan niet om me te contacteren. Want krachtige beelden maken een wereld van verschil!"

top news

From our blog

Om te beginnen zijn mijn man en ik ongelofelijk tevreden over de diensten die Geert als fotograaf aan ons geleverd heeft.
Vanaf het eerste contact dat we hadden met Geert was het duidelijk dat het ging om een betrouwbare, integere en professionele fotograaf.

Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek in Mechelen werden al deze vermoedens bevestigd. Geert nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen en stelde ons gerichte vragen ter voorbereiding op de huwelijksreportage en de huwelijksdag. Bij elke vraag of bezorgdheid die we hadden konden we contact opnemen met Geert die ons snel en met plezier verder hielp. Op de dag van ons huwelijk verliep alles ongelofelijk vlot en was Geert erg professioneel.

Ook na ons huwelijk verliep de communicatie en het verkrijgen van de foto’s vlot. De foto’s waren exact zoals we ons hadden voorgesteld: prachtig en in de unieke stijl van Geert.

Kortom: Geert is zowel een top-fotograaf als top-mens en dat is een unieke combinatie!

An Unforgettable Journey of Love: Where Dreams Found a Home and Forever Began.

An Unforgettable Journey of Love: Where Dreams Found a Home and Forever Began.

Jolien & Ruben

Geert is een fotograaf dat weet wat hij doet. Prijs/kwaliteit is 10/10. Je kan met hem bespreken wat je zelf belangrijk vind (zo vond ik het belangrijk dat mijn honden ook mooi op beeld waren) en daar wordt rekening mee gehouden. Communicatie voor en na het event is fantastisch. Op een hele aangename, joviale manier. Je merkt dat hij dit doet vanuit een passie en niet gewoon om geld te verdienen. Mijn foto’s van mijn event? Die hangen met trots aan mijn muur en zorgen ervoor dat ik met een warm gevoel kan terugkijken naar de belangrijkste dag van mijn leven: mijn trouw. Aanrader!

Cherished Moments Unveiled: A Spectacular Celebration of Endless Love and New Beginnings.

Cherished Moments Unveiled: A Spectacular Celebration of Endless Love and New Beginnings.

Esmeralda & Yarrith

Ons trouwfeest was een prachtige dag en Shots by Wolf heeft hier mee voor gezorgd. Zijn communicatie voor, na en tijdens de trouw was een groot plus punt. Vooraf hebben we face to face kunnen afspreken en elke stap van de trouwdag in detail besproken. Tijdens het trouwfeest heeft hij er mee voor gezorgd dat we ons aan de timing hielden en ondersteunde hij ons met tips en tricks van zijn trouwfeest ervaring. Op het avondfeest hadden we al toegang tot enkele foto’s van het begin van de dag. Na het feest hadden we al snel toegang tot de finale foto’s. Ook waren deze in een mooie online galerij zichtbaar, zo konden we deze makkelijk delen met vrienden en familie. Hij heeft echt prachtige foto’s getrokken. Zo ongelooflijk goed dat het bijna onmogelijk is om een selectie te maken voor ons fotoboek. We hopen in de toekomst nog met hem te kunnen samen werken voor de volgende stappen in ons leven.

A Celebration of Everlasting Love: The Perfect Blend of Magic and Romance.

A Celebration of Everlasting Love: The Perfect Blend of Magic and Romance.

Bieke & Thomas
Go to Top