Investeer in

De Ervaring

Dit is hoe ik te werk ga!

Wel, ik ben niet je standaard fotograaf. Ik hou ervan om dingen wat op een andere manier te doen. Tot het uiterste gaan voor mijn koppels, en soms ook erover. Dat is heel simpel de manier waarop ik me inleef. Ik wil helemaal niet het zoveelste boxje zijn dat je afcheckt van je lijst.

Wat kan je verwachten van mij? In welke ervaring ga je straks investeren als je mij inhuurt? Ik heb geprobeerd om dit zo goed mogelijk in woorden neer te schrijven. Ik wil vooral dat jullie even enthousiast zijn als ik wanneer jullie beslissen dat ik de juiste partij ben voor jullie!

Leer me kennen

Voor je contact met me opneemt kan je eerst door de ervaring lezen en een beetje kennis met me maken bij de F.A.Q en de "over mij" pagina. Het is belangrijk voor mij dat je het gevoel hebt dat ik jullie perfecte keuze ben.

Step 01

Check de Beschikbaarheid

Omdat ik echt veel belang hecht aan jullie en enorm veel tijd en energie stop in elk koppel dat ik boek, is er slechts een beperkt aantal volledige huwelijken dat ik elk jaar boek. Zo kan ik me elke keer 100% geven.

Step 02

Plan je two on one

Zoals ik al zei, ben ik niet zomaar een vrije plek in je agenda. Dus als ik vrij ben, dan kunnen jullie je beter voorbereiden op die virtuele two on one koffie date. Zo ontdekken we samen of ik jullie perfecte match ben.

Hoe

ga ik te werk?

Step 03

03

01

02

Ongeposeerd en helemaal jou

Connectie en vertrouwen

Door weer en wind

Elk koppel zou graag de perfecte dag hebben – overvloed aan zon en geen wolkje aan de lucht bij 32°. Dat mag, maar je gaat me niet zien huilen mocht er een wolk zijn of wat regen of sneeuw vallen. Door weer en wind is waar ik voor ga... en wie weet wat voor epische shots eruit ontstaan!

Voor mij is elk koppel uniek. Daarom wil ik JOU eigenzinnigheden vastleggen. Geen shot-lijst waar we doorwerken, maar een leuke tijd waarin we samen werken naar jouw perfecte, of beter imperfecte, shots! Jouw foto's moeten 'helemaal jou' zijn!

Het is voor mij belangrijk dat ik zoveel mogelijk de echte jij vastleg. Ik ben daarom niet de zoveelste verkoper. Jij bent daarom niet de zoveelste klant. Ik wil jou leren kennen, om zo de beste foto's van en voor jou te kunnen maken!

05

04

Investeer in herinneringen

Steeds hier om jou te helpen

Je hebt dit waarschijnlijk nog niet eerder gedaan, noch als bruid noch als bruidegom. Ik daarentegen heb al wel wat jaren als huwelijksfotograaf op de teller staan en kan jou dus met veel plezier helpen. Niet alleen over vragen rond wat ik doe voor jullie, maar ook bij vragen over alle andere aspecten van je huwelijk. Ik sta klaar om je te helpen met wat je ook nodig hebt!

Je staat er nu waarschijnlijk niet bij stil, temidden van alle organisatie, jouw jurk, kleurenschema's, bloemen, welk soort schoenen – maar foto's zijn bijna het enige wat je als herinnering overhoudt aan je huwelijk. Daarom weet ik dat mij inhuren zo een belangrijke investering is. Daarom ga ik ook die extra mijl voor jullie!